Chikara vahvana judon SM -kisoissa

8.5.2018 klo 12

Helsingin Tarmon judojaoston / Chikaran judokat menestyivät erinomaisesti lajin yleisen sarjan SM -kilpailuissa 5.-6.5. Joukkueotteluissa miehet voittivat SM -mestaruuden ja naiset sijoittuivat SM -hopealle. Kisapaikkana oli Töölön Kisahalli. Kisajärjestelyistä vastasi Chikara ja onnistui aktiivisen ja asiantuntevan talkooporukan kanssa erinomaisesti.

Chikaran judokoiden sijoitukset: M+100kg 1. Sami Ponsi, 2. Mika Hirvonen.  M -100kg 2. Miko Silde. M-90kg Safar Rahmani 3. N-63kg Katri Raveala 3.

Joukkue SM M 1. ( Miko Silde, Miika Hirvonen, Sami Ponsi, Safar Rahmani, Rasmus Leppälä, Ville Hukkanen, Lassi Ruoppa, Tomas Tervonen, Oskar Pertelson, Valtteri Olin,

Joukkue SM N 2. (Pihla Salonen, Ronja Hiekkalehto, Katri Raveala, Sofia Lehtonen, Erika Vauhkonen)

Onnittelut koko joukkueelle sekä myös valmentajille Jarmo Hukkanen ja Juha Salonen.