Helsingin Tarmo


Tarmo on monipuolinen, kannustava ja jäsenistään huoltapitävä urheiluseura. Jäseniä seurassa on noin 650 jakautuen kuuteen eri lajiin.

Seuran lajijaostot ovat: judo-, nyrkkeily-, paini-, painonnosto-, voimanosto- sekä yleisurheilujaostot. Lajijaostot toimivat itsenäisesti ja vastaavat omista lajijärjestelyistään seuran tukemina. Helsingin Tarmossa on mahdollista harrastaa kuntoliikuntaa ja kilpaurheilua eri ikä- ja taitotasoilla.

Toimintamme tavoite urheiluseurana

Helsingin Tarmo ry:n jäseniä kilpailee ja edustaa maatamme olympiakisoissa ja muissa kansainvälisissä arvokilpailuissa. Jäsenemme menestyvät kansallisissa mestaruuskilpailuissa sekä osallistuvat aktiivisesti muuhun lajiemme kilpailutoimintaan joka ikäluokassa. Kannustamme ja mahdollistamme jäsentemme harjoittelu- ja kilpailumahdollisuuksia.

Seuramme valmentajat ja ohjaajat ovat kouluttautuneita, pitkäjänteisesti toimivia lajinsa osaajia.

Toimintaamme arvostetaan laajasti ja seuramme jäsenet innostuvat pysyvästi harrastukseensa ja saavat elinikäisen kipinän kuntoiluun. Hyvä harrastaminen seurassamme säilyy läpi elinkaaren.

Tuemme toiminnassamme ihmisten sosiaalista kasvua elämän erivaiheissa. Haluamme tarjota harrasteliikuntaa eri ikäryhmille laajasti ja nousujohteisesti niin, että jokainen halukas pääsee mukaan.

Toimintamme on näkyvää ja hyvin organisoitua, jossa hyvä talouden hoito ja varainhankinta mahdollistavat laadukkaan toiminnan.