Valmentajat

Pekka Kuismin (päävalmentaja)

Pekka valmentaa Tarmon painijaoston kilparyhmää (kadetit, juniorit ja miehet) sekä kuntopainiryhmää. Hän toimii myös jaoston päävalmentajana.

Pekan oma painiharrastus alkoi 8-vuotiaana, kun isä vei painimatolle harjoituksiin Vuosaareen. Juniorivuosien kilpailujen jälkeen Pekka kiinnostui valmentamisesta, ja Seppälän Ilpon tuella ja opeilla hän alkoi avustaa Tarmon valmennustoiminnassa. Painissa Pekkaa kiehtovat lajin monipuolisuus ja kovuus - niin fyysinen kuin henkinen. Laji onkin pitänyt otteessaan, ja alun harrastus on muuttunut elämäntavaksi.

Yhteystiedot: 040 737 1585, pekka.kuismin23@gmail.com 

 

Ilpo Seppälä

Ilpo on vetovastuussa naisten kuntopainiryhmästä sekä painikoululaisten tekniikkapainotteisista maanantaitreeneistä. Hänet tunnetaan painijaostossa laajemminkin valmentajana ja yleisenä puuhamiehenä, joka auttaa ja mentoroi toisia aina kun pystyy. Helsingin Tarmon muissa jaostoissa Ilpo muistetaan muun muassa siitä, että hän toimi seuran puheenjohtajana seitsemän vuoden ajan. 

Ilpo on tehnyt paljon työtä urheilutoiminnan ja painin eteen. Matkan varrella plakkariin on kertynyt muun muassa Suomen mestaruuksia sekä kreikkalais-roomalaisessa että vapaapainissa (pojissa, junioreissa ja miehissä), Pohjoismaiden mestaruus myös molemmissa painityyleissä sekä MM-pronssi kreikkalais-roomalaisessa painissa vuonna 1981. Hän on myös toiminut Suomen painiliiton päävalmentajana kolmeen otteeseen, ja vuoden 1987 Urheilugaalassa hänet valittiin vuoden valmentajaksi. Mainittakoon myös, että Ilpo on Nassikkapainin isä!  

Yhteystiedot: 040 736 2859, ilpo.seppala@outlook.com

 

Ari Myllynen

Arska valmentaa nassikkapaini- ja painikouluryhmiä. 
Yhteystiedot: 050 526 8744.

Painijaoston johtoryhmä

Puheenjohtaja: Ilpo Seppälä

Sihteeri: 

Päävalmentaja: Pekka Kuismin 
040 737 1585, pekka.kuismin23@gmail.com

Valmentaja: Ilpo Seppälä 
040 736 2859, ilpo.seppala@outlook.com 

Valmentaja: Jerry Pitkänen 
050 345 8831, pitkanenjerry@gmail.com 

Tuomari: Toni Stenberg 
toni.stenberg@kolumbus.fi 

Jäsen: Juliaana Riehunkangas 
juliaana.riehunkangas@pp.inet.fi 

Jäsen: Jaana Tarvainen 
jaana.tarvainen85@gmail.com 

Nettisivut: Maria Pirseyedi 
maria.pirseyedi@gmail.com

Instagram ja Facebook: Chiara Costa

Helsingin Tarmo ry:n painijaosto.

Helsingin Tarmo ry 
Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki (ei käyntiä)
Y-tunnus: 0201306-7